La Vilella Alta i Els Guiamets reben requeriments de l’Audiència Nacional per aprovar la moció de suport a la resolució del 9N del Parlament

Aquets dijous, els ajuntaments cupaires dels Guiamets i la Vilella Alta han rebut de la mà dels Mossos d’Esquadra els requeriments d’informació de l’Audiència Nacional Espanyola referents a la moció de suport a la resolució I/XI del 9 N del Parlament de Catalunya.

Davant d’aquests fets, la Candidatura d’Unitat Popular del Priorat vol manifestar:

— Que les mocions de suport responen a la voluntat majoritària dels ciutadans que els consistoris representen.

— Que la moció de suport del Parlament representa la voluntat majoritària del poble de Catalunya ratificada en diversos processos democràtics com és el cas del mateix 9-N.

— Que tota la documentació requerida és pública i que per tant és feina de la mateixa Audiència Nacional localitzar-la i fer-ne el que cregui convenient.

— Que ni l’Audiència Nacional ni la resta de l’aparell judicial espanyol no són òrgans independents i no respecten la legitimitat emanada de la voluntat popular i representada als ajuntaments i al propi Parlament de Catalunya.

Per tot això, la CUP del Priorat vol deixar clar que en cap cas cap dels dos municipis governats per la CUP no col·laboraran amb l’Audiència Nacional i que desobeiran qualsevol dels seus requeriments. De la mateixa manera, demanem a la resta de consistoris de la comarca així com al Consell Comarcal del Priorat, a les entitats sobiranistes, als partits polítics i a la societat civil en general que donin suport explícit als ajuntaments requerits i als que puguin ser-ho d’aquí en endavant.

Sense por. Desobediència. Independència.

Priorat, 7 d’abril del 2016

Els dos consistoris prioratins afirmen que en cap cas col·laboraran amb els tribunals espanyols i desobeiran qualsevol dels seu requeriments.